Радио МОФ - Слушај во живо

...


Радио МОФ на веб


Забелешки

  1. Плеј-листите и снимените 24 часа програма се креираат според mp3 таговите од официјалниот стрим.
  2. Букмаркирајте ја оваа динамичка плеј-листа во медијска апликација, овозможува on-demand стриминг на последните 24 часа од програмата.
  3. Програмскиот код и комуникациските протоколи употребени на radio.spodeli.org се 100% слободни.